• Mikuláš

    V stredu 6.12.2023 zavítal na našu školu Mikuláš so svojimi pomocníkmi - čiernym čertom, ktorý bol veselý a milým a dobrým anjelikom. Táto pekná tradícia ostáva zachovaná a patrón detí - svätý Mikuláš sa k nám do školy opäť vrátil. Priniesol veľa balíčkov, lebo vedel, že všetky deti boli a budú poslušné po celý rok. Deti si pre vzácnu návštevu pripravili básničky a pesničky. Veríme, že sa znovu uvidíme i budúci rok v zime. Ďakujeme :-)

  • ❤️ VIANOČNÁ BESIEDKA 2023 ❤️

    Srdečne Vás všetkých pozývame na Vianočnú besiedku spojenú s vianočnou burzou. Tešíme sa na Vás! ❤️

  • DARUJME LÁSKU A POTEŠME SPOLU INÝCH

  • Uspešní riešitelia informatickej súťaže iBobor

  • Pozvánka na rodičovské združenie

    Vážení rodičia,

    pozývame Vás na triedne-informatívne rodičovské združenie, ktoré sa uskutoční dňa 22. 11. 2023 (streda) v čase od 13.30 do 16.00 hod. V prípade, že Vám daný termín nevyhovuje, stretnutie si dohodnite telefonicky s triednou učiteľkou. 

  • Medzinárodný deň behu

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Medzinárodný deň behu.

    V roku 1999 ho založil bežec Bill McDermott s cieľom podporiť boj proti chudobe vo svete. A prečo práve beh? Pretože beh je jedna z najprirodzenejších aktivít pohybov človeka. Prináša nám množstvo fyzických, ako aj psychických benefitov, o čom sme sa mohli presvedčiť aj my, žiaci a učitelia našej školy. Nielenže sme si tento deň skvelo zabehali a zasúťažili, ale aj dokázali, akí výborní bežci sme! 🙂

  • Oznámenie o prerušení prevádzky

    Riaditeľka školy Mgr. Miroslava Karlíková Vám oznamujem, že dňa 8. novembra 2023 bude Základná škola v Mýtnej z dôvodu prerušenia dodávky elektrickej energie zatvorená.

    Vyučovanie bude pokračovať podľa platného rozvrhu hodín od 9.novembra 2023.

  • TIMRAVINA STUDNIČKA

    Dňa 24. októbra 2023 sa naša žiačka Ninka Mániková zúčastnila okresného kola súťaže v umeleckom prednese pôvodnej slovenskej prózy TIMRAVINA STUDNIČKA. 

    Toto podujatie je každoročne venované na počesť významnej slovenskej spisovateľky Boženy Slančíkovej  Timravy narodenej 2. 10. 1867 v Polichne, ktorej život a dielo sú späté s Novohradom.

  • DETI DEŤOM

    V piatok 27. októbra 2023 nás navštívili žiaci zo Základnej umeleckej školy Heuréka z Divína. Predstavili sa nám a potešili nás krásnym zborovým i sólovým spevom, hrou na klavíri a gitare. Divadielko Múdry Maťko a blázni sa nám veľmi páčilo.

  • VÝSTAVKA STRAŠIDIELOK A INÝCH KRÁSNYCH VÝTVOROV Z TEKVÍC

    Aj túto jeseň sme si naplánovali zrealizovať akciu s názvom "Výstavka strašidielok z tekvíc a lampiónový sprievod" pred jesennými prázdninami 27. októbra 2023. Pre nepriaznivé počasie sa nám žiaľ lampiónový sprievod nepodarilo uskutočniť. Výstavka s prekrásnymi strašidielkami, zvieratkami a inými zaujímavými výtvormi však našu školu krásne vyzdobila a naladila do jesennej  atmosféry. 

    Ďakujeme všetkým rodičom za spoluprácu i za radosť v očiach našich ratolestí.

     

  • Obri oceánov

    Do fotogalérie bol pridaný nový album Obri oceánov.

    V rámci ŠKD sme si spríjemnili pekné popoludnie výstavou v Synagóge v Lučenci, kde deti mohli vidieť napríklad vráskavca či vorvaňa obrovského, kosatku dravú i niekoľko druhov žralokov, skoro všetky modely boli vytvorené v životných veľkostiach.

  • ZDRAVIE V KOŠÍKU, JABLKODEŇ, SVETOVÝ DEŇ VÝŽIVY

    V dňoch 16. októbra až 20. októbra 2023 sme si pripomenuli Svetový deň výživy, vrámci ktorého sme si urobili výstavku jesenných plodov ovocia a zeleniny a Jablkodeň.  Bol to týždeň spojený s propagáciou zdravej výživy, rozhovormi so žiakmi, v ktorých sme zdôraznili potrebu a dôležitosť zdravej výživy ako prevencie obezity a civilizačných chorôb, potrebu nosenia si zdravej desiaty a nápojov.

    Touto cestou sa chceme poďakovať všetkým rodičom, ktorí boli súčinní pri týchto aktivitách.

  • 100. výročie narodenia Márie Hajkovej

    Dňa 18. októbra 2023 sme vystúpili v zasadačke Obecného úradu v Mýtnej pri príležitosti 100. výročie narodenia pani Márie Hajkovej, rodáčky z Mýtnej, autorky mnohých kuchárskych kníh. 

  • OKTÓBER - MESIAC ÚCTY K STARŠÍM

    Dňa 13.októbra 2023 žiaci Základnej školy a deti Materskej školy v Mýtnej v spolupráci s Obcou Mýtna a Klubom dôchodcov prežili deň plný zážitkov a zábavy pri spoločných aktivitách, ktorých cieľom bolo spájať generácie. ĎAKUJEME všetkým, ktorí sa tohto dňa zúčastnili a prežili s nami krásne chvíle.

     

  • OKTÓBER MESIAC ÚCTY K STARŠÍM

  • Otvorenie školského roka 2023/2024

  • Otvorenie školského roka 2023/2024

     

    Riaditeľstvo Základnej školy Mýtna srdečne pozýva svojich žiakov, rodičov a priateľov školy na slávnostné otvorenie školského roka 2023/2024, ktoré sa uskutoční dňa 04. 09. 2023 o 7.30 hodine v areáli ZŠ. 

    Všetci ste srdečne vítaní.

    Tešíme sa na vás.

  • Objednávka zošitov na školský rok 2023/2024

    Vážení rodičia, nie všetci z vás dostali správu o objednávaní zošitov. Z toho dôvodu vás prosím, ktorí ste túto správu nedostali a máte záujem o objednanie zošitov, kontaktujte ma na telefónnom čísle ZŠ Mýtna 0904071234. 

     

    Ďakujem

     

    S pozdravom Mgr. Miroslava Karlíková

  • ROZLÚČKA SO ŠKOLOU

  • DENNÝ BIBLICKO-TANEČNO-ŠPORTOVÝ TÁBOR 2023

    POZÝVAME VÁS DO NÁŠHO TÁBORA. TU SI MÔŽETE STIAHNUŤ AJ PRIHLÁŠKU.

Novinky

Kontakt

  • Základná škola Mýtna
    Mýtna 67, 985 53 Mýtna

Fotogaléria